Nieuw jaar, nieuw haar? Het is nu het perfecte moment om je look op te frissen met een nieuwjaars kapsel transformatie. Hier zijn 4 kapsel/haarcirculatie-ideeën die een hoge impact hebben, weinig onderhoud vergen en direct transformerend zijn. Laat één van deze kapsels bij je knippen door de kapper in Voorschoten.

De klassieke Bob

Het belangrijkste punt van dit kapsel is dat het zeer populair is en geschikt voor dames van alle leeftijden. Deze kapsels zijn gemakkelijk te hanteren en hebben een klassieke vorm. Voordat je een kapsel draagt, moet je rekening houden met de vorm van je gezicht, want dit bepaalt de uiteindelijke lengte en textuur van het kapsel. Trends in haarkleur, met highlights, baby-lights, ombre of balayage, die diepte en textuur toevoegen aan je algehele look. je stylist zal je helpen bij het bepalen van de beste stijl/vorm die past bij je levensstijl en tijdschema.

De Lob/Concave Lob

Deze prachtige schuine bob kapsel is een prachtig voorbeeld van een edgy haircut. De verschillende lengtes voegen zowel volume als bounce toe aan deze kapsel. Het verheven silhouet op de achterkant van het hoofd en de langere korte jurken zorgen voor een vleugje wow! Shag-cut of textuur bobs zijn makkelijk te knippen en kunnen gedragen worden als een casual ruwgedroogde eigentijdse look of omgekeerd, droog geblazen zodat de lagen glad en glad zijn – het is een echt twee-in-een kapsel! Deze stijl kan ook op verschillende manieren worden aangepast om een intenser niveau van diepte toe te voegen. Of je er nu voor kiest om de snit te spitsen of om de uiteinden vorm te geven, het geeft een frisse en stijlvolle look aan de altijd populaire bob.

De rommelige Bob

Een rommelig bob kapsel heeft een Franse charme, met de focus op het creëren van volume. Het omarmt het gezicht, terwijl het zacht is en het gezicht omlijst is met duidelijke grafische lijnen. Lichte lussen kunnen worden gedaan met zachte krullen, taps toelopende haren of gewoon het creëren van dat “natte” effect door het aanbrengen van mousse op nat haar en het te verdraaien met je vingers. Haperende lagen zijn een geweldige manier om de aandacht af te leiden van ronde of vollere wangen.  Allerlei extreme asymmetrische bobs creëren trendy korte kapsels met een edgy, ultramoderne uitstraling!

De Pixie Cut

Deze tijdloze, schattige pixie cut is een geweldige optie als je wilt dat je haar kort en brutaal is en een franje heeft. De toevoeging van een pony vestigt de aandacht op de ogen. Dit is een leuke snit die er geweldig uitziet, zelfs als je besluit af te zien van de ponyoptie. Met zijn onderhoudsgemak is het eenvoudig te begrijpen waarom het een van de beste kapselideeën voor kort haar is. Er zijn opties voor zijwaarts geveegde franjes, een volle franje of als je echt graag de grens overgaat, zelfs een micro-inbreuk! Iedereen kan een pixie-cut met succes dragen, omdat het niet overal ultra-kort hoeft te zijn. Een modieus lange, asymmetrische franje houdt je stylingmogelijkheden wijd open. Een slim gesneden pony kan een lang gezicht inkorten, de aandacht trekken of voor gladde, gezichtsverzachtende golven zorgen. Ook hier zal je stylist de beste optie voor jou en je levensstijl bepalen tijdens je consultatie.