In sommige gevallen is het veranderen van kleding niet genoeg. We hebben het dan over het creëren van een nieuwe look. De hele kledingkast kan overhoopgehaald worden en tientallen winkels kunnen bezocht worden. Soms is het simpelweg tijd voor iets totaal anders. We gaan in deze blog hier wat dieper op in. We helpen je ontdekken op welke manieren je jouw eigen look kunt veranderen.

Haarstijlen veranderen

Nieuwe kleding geeft niet altijd het gewenste resultaat. Een nieuw kapsel of ander gezichtshaar kan je look een totaal nieuwe dimensie geven. Denk eerst wel goed na over het veranderen van je haarstijl. Wanneer je toch spijt hebt dan duurt het natuurlijk even voordat alles teruggroeit. Daarnaast kun je ook verschillende stijlen uitproberen. Probeer ze dan uit in de volgorde van het langst haar tot en met het kortste haarstijl. Een drastische verandering kan het gewenste effect opleveren: een totaal nieuwe en frisse look.

Vind het merk dat bij je past

Wanneer je aan het winkelen bent in verschillende winkels, dan is het altijd even uitzoekwerk welke kleding, sieraden en andere accessoires goed bij elkaar passen. Als je niet zo goed weet welke kleding je steeds moet uitkiezen, dan is het aan te raden om soms voor de wat makkelijkere oplossing te gaan. Dat is het vinden van een merk of winkel die helemaal bij je past. Je kiest dan steeds dezelfde plek uit waar je terug kan komen voor nieuwe kleding. Zo hoef je niet meer na te denken over welke winkels je allemaal wilt bezoeken.

Accessoires

Heb je al je kleding al uitgezocht, maar wil je iets meer laten doen aan je eigen look? Wat accenten in de vorm van accessoires kunnen al een ludieke draai geven aan je outfit. Van grote juwelen tot leuke zilveren oorbellen. Een ketting of armband kan ook al voldoende zijn. Ga voor een mooi horloge voor wat extra class. Probeer het uit voor jezelf wat mooi bij jou past. Denk hierbij aan:

  • Oorbellen
  • Juwelen
  • Kettingen
  • Armbanden
  • Horloges
  • Ringen
  • Piercings

Naast sieraden kun je ook in de vorm van kledingaccessoires toevoegen. Denk hierbij aan armbanden, sjaal of een speciaal op maat gemaakt jasje. Het is in de meeste gevallen een kwestie van uitproberen. Vraag vrienden of familie om met je mee te gaan, zodat je altijd een referentiepunt hebt.