Iets laten doen

Cellulite bij vrouwen behandelen

Cellulite bij vrouwen behandelen

Geplaatst op

Cellulite is een echte vrouwenkwaal, wordt vaak gesteld. Dit is ook juist omdat het inderdaad bij vrouwen voorkomt en niet bij mannen. Wat echter wel anders is dan de meeste vrouwen denken, is dat het iedereen kan overkomen. Je hoeft er niet een bepaalde leeftijd, een bepaalde lichaamsbouw of een bepaald huidtype voor te hebben. Sterker nog, in haast negentig procent van de gevallen kan de klacht, die ook wel een sinaasappelhuid wordt genoemd, optreden. Dit is dan ook precies de reden waarom er zoveel belangstelling bestaat voor een goede behandeling. Cellulite cups kunnen die behandeling bieden.

Een massage
Het gebruik van cellulite cups komt neer op het ondergaan van een massage. Deze massage kan door een specialist worden gedaan, maar het is ook mogelijk om dit zelf te doen. De manier waarop cellulite bestreden wordt, wordt ook wel een bindweefselmassage genoemd. Door op de huid te drukken en van beneden naar boven in draaiende bewegingen de benen, billen of andere lichaamsdelen te masseren, komt de microdoorbloeding op gang. Dit is de manier waarop de klachten kunnen worden verminderd. Uiteindelijk kan dan zelfs de sinaasappelhuid in het geheel verdwijnen. Dit gebeurt meestal nadat in een kuurvorm de massage een aantal weken achtereen herhaald is.

De cups gebruiken
Natuurlijk is de massage ook zonder de cups te doen. Dit heeft alleen lang niet zoveel effect als met de cellulite cups. Dit komt doordat met de cups de huid vacuümgetrokken wordt. Dit helpt om de massage nog beter aan te laten slaan. In dat geval is het van belang om de cups goed op de huid te plaatsen en de bovenzijde in te drukken zodat het vacuümtrekken kan beginnen. Daarna moeten de masserende bewegingen worden gemaakt. Op die manier kan optimaal resultaat worden geboekt. Het is slim om met de bovenbenen of de billen te beginnen, hier is het oppervlak het best te benutten.

Gerelateerde berichten

Superfoods supplementen voor sport: een natuurlijke boost voor prestaties

In een wereld waar de grenzen van fysieke prestaties voortdurend worden verlegd, zoeken sporters naar manieren om hun gezondheid en prestaties op...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden