Iets laten doen

Culinaire tips voor een leuke party

Culinaire tips voor een leuke party

Geplaatst op

Om de zoveel tijd is het leuk om een party te houden voor familie en kennissen. Je wilt gewoon eens even de boel de boel laten en genieten met de mensen samen die je tof vindt. We hebben nu enige jaren niet echt iets leuks kunnen doen en dat lijkt nu teneinde te zijn. Hoewel we natuurlijk moeten uitkijken voor het najaar dat er weer na de zomer aan zit te komen. Hoe het dan gaan, weten we niet en daar gaan we dan ook maar niet al teveel over nadenken. Voor nu is het mogelijk om een party te houden met enkele culinaire tips die we jou in deze blog willen geven. Bij catering Amsterdam hebben ze geweldige ideeën om je party helemaal top te maken. 

Lekker thuis eten 

We gaan steeds minder uit eten en misschien heeft corona daar wel aan toe bijgedragen. Het lijkt wel alsof we het veel leuker vinden om naar een party toe te gaan en daar lekkere dingen te eten in plaats van een restaurant te boeken en eten te eten dat je eigenlijk ook thuis klaar kunt maken. Wat nog wel hetzelfde is gebleven, is dat sushi nog steeds erg populair is. Het wordt ook vaker thuisbezorgd, maar ook zie je het steeds vaker tijdens een party opduiken in de catering. Sushi is dus zeker een tip die we willen meegeven voor de catering op je party. 

Vegetarische gerechten 

Het is tegenwoordig helemaal niet nodig om pseudo vleesproducten in je catering op te nemen. Denk bij dit soort gerechten aan een vegetarische hamburger (niet aan beginnen joh). Er zit geen kraak of smaak aan en mensen die graag van vlees houden gaan echt niet dit product gebruiken als vervanging voor het aloude hamburgertje met vlees. Veel beter kun je een gerecht nemen dat sowieso al vegetarische is.  Zo zijn er tal van internationale gerechten als Indiase curry’s die gewoon standaard vegetarisch zijn en heerlijk smaken. Typisch iets voor een catering. Je zou je party op deze manier een internationale twist kunnen geven.

Gerelateerde berichten

Waarom disposables een slimme keuze zijn voor feestjes

Feestjes vormen een belangrijk onderdeel van ons sociale leven, een gelegenheid waarbij vrienden en familie samenkomen om te genieten van elkaars...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden