Het is 2021 en we zitten middenin een lockdown. We kunnen niet naar de kapper, pedicure, manicure en ga zo maar door. Voor veel vrouwen een regelrechte nachtmerrie. We dromen van vrijere tijden waar we onszelf weer volop mooi kunnen maken. In deze blog geven we inspiratie en ideëen om na de lockdown onze mooiste kant te laten zien.

Sensuele manier om af te vallen

We vinden het erg logisch dat wanneer je niet meer naar de sportschool kunt, het erg lastig wordt om de coronakilo’s in bedwang te houden. We smachten naar het sporten. Als het straks weer mag, raden we zeker aan om naar de sportschool te gaan, maar als dat niets voor jou is, hebben we een mooie tip: bachata. Neem bachata les.  Bachata is een zeer romantische en intensieve danssoort, die je met een partner danst. Dat is veel leuker om met een partner te doen dan naar de sportschool te gaan. Je traint er je hele lichaam mee en de kilo’s vliegen er vanaf. 

Doe-het-zelf

Als je het leuk vindt, kun je natuurlijk zelf ook aan de slag met je uiterlijk. Knip zelf je haar, houdt zelf je nagels bij en geef jezelf of een vriendin een pedicure. Tegenwoordig kun je voor alles een tutorial op Youtube vinden. Wacht daarom niet de lockdown af, maar neem het heft in eigen handen.

Leer gezond koken

Nu we erg op onszelf aangewezen zijn, is het misschien een leuk idee om te leren koken. En dan bedoelen we écht goed koken. Ook hier zijn ontzettend leuke tutorials voor te vinden op Youtube. Je kunt ook op zoek gaan naar hippe kookboeken (van bekende topchefs bijvoorbeeld). De beste tip die we je kunnen geven is om te focussen op gezond koken. Leer hoe je het beste uit je maaltijd kunt halen, terwijl je ook op je figuur let. Een gezond dieet is essentieel voor een strak lichaam. Je krijgt er ook veel meer energie van. Met bovenstaande  tips kom jij prachtig uit die lockdown.