Iets laten doen

Restaurant of voedingsbedrijf? Gebruik CRM!

Restaurant of voedingsbedrijf? Gebruik CRM!

Geplaatst op

Bevindt u zich in de horeca of komt u van een bedrijf wat te maken heeft met voeding? Bent u benieuwd hoe u nieuwe klanten kan benaderen en binnenhalen? Dan is ‘Customer Relationship Management’ iets voor u. Wij leggen u graag uit wat het betekent en wat de voordelen zijn voor uw bedrijf.

Wat is CRM?

De drie letters “CRM” staan ​​voor Customer Relationship Management; oftwel klantrelatiebeheer of klantenservice. Enerzijds verwijst CRM naar de consistente oriëntatie van een bedrijf of organisatie op de eigen klanten. Anderzijds omvat het ook de bijbehorende, systematische inrichting van alle klantrelatieprocessen. Elk bedrijf is direct afhankelijk van zijn eigen klanten. Om deze reden is klantrelatiebeheer een centrale taak van elk bedrijf.

De mogelijkheden voor een webshop van een horecazaak

CRM-systemen laten toe dat een webshop bij een afhaalrestaurant klantretentie en het aantrekken van (potentiële) klanten beter tot hun recht komen. Als iemand klant is geweest, heeft de persoon waarschijnlijk gegevens achtergelaten zoals telefoonnummer en naam; en aangegeven dat hij in de toekomst op de hoogte wilt worden gehouden van aanbiedingen. Dit is voor uw bedrijf een kans om een persoonlijke campagne op te zetten met behulp van marketing automation. Dit is alleen mogelijk als u de aankoophistorie bijhoud en dat is mogelijk in een CRM-systeem.

De verbinding van uw website

In het huidige tijdperk van digitale transformatie is het gebruik van een online aanwezigheid een must. De website fungeert als een boegbeeld van uw restaurant of cateringsbedrijf. Het is tegenwoordig een risico om helemaal niet meer gevonden te worden als u niet online aanwezig bent met uw zaak. Bij het ontwerpen van de online aanwezigheid moet er voor worden gezorgd dat deze de identiteit en uitstraling van het restaurant weerspiegelt. Dat geeft een goede eerste indruk aan een klant of gast.

De juiste software voor uw bedrijf in de voedingssector of horeca

Het is lastig om een juist CRM-softwaresysteem voor uw bedrijf te vinden. Daarom willen wij er een voor u naar voren brengen. Pulse Business Solutions is een softwareleverancier dat uw klantrelaties winstgevend wilt maken. De software speelt in op behoeften van klanten en het sluiten van meer deals.

Gerelateerde berichten

Waarom disposables een slimme keuze zijn voor feestjes

Feestjes vormen een belangrijk onderdeel van ons sociale leven, een gelegenheid waarbij vrienden en familie samenkomen om te genieten van elkaars...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden