Iets laten doen

Trampoline in de tuin? Zo plaats je deze

Trampoline in de tuin? Zo plaats je deze

Geplaatst op

Een ​​Trampoline bestellen voor uw tuin komt met meer onderzoek dan je zou denken. Er zijn trampolines op poten met trappen om erin te komen en er inground trampolines die speciaal gat nodig hebben. Trampolines zijn ook in verschillende vormen en formaten beschikbaar, dus u kunt een kiezen op basis van uw voorkeur of de beschikbare ruimte in uw tuin. Ten slotte zijn er verschillende trampoline merken met verschillende niveaus van veiligheid om uit te kiezen. Naast deze beslissingen moet je ook je tuin voorbereiden op het plaatsen van de trampoline en weten hoe je je nieuwe trampoline veilig kunt plaatsen en gebruiken.

Voorbereiden en opzetten

Hoe je je tuin moet voorbereiden hangt af van de type trampoline die je gaat halen. Een inground trampoline vereist het voorbereiden van een gat op de juiste diepte. Uw tuin moet dus voldoende ruimte hebben om het gat met een machine te laten graven en een plek om het overtollige vuil vast te houden. Ook moet de locatie vrij zijn van begroeiing, puin en leidingen. Ongeacht het type, een trampoline moet minimaal 2 meter spatie ernaast hebben en de valruimte moet zacht zijn zoals gras of zand. Het wordt aanbevolen om een ​​veiligheidsnet op te zetten voor maximale veiligheid, omdat het voorkomt dat mensen van de trampoline vallen.

Veiligheid eerst

Volg bij het gebruik van een trampoline altijd de officiële instructies die met de trampoline wordt gegeven en gebruik deze altijd onder toezicht. Dit geldt met name voor kinderen onder de acht jaar en de trampoline kan het beste worden gesloten wanneer deze niet in gebruik is. Het wordt ook niet aanbevolen om gevaarlijke sprongen of salto’s te maken, tenzij je een getrainde professional bent. Sieraden en schoenen moeten voor de veiligheid worden uitgedaan en de trampoline moet regelmatig worden gecontroleerd om er zeker van te zijn dat er geen defecten zijn. Ten slotte moet een trampoline door één persoon tegelijk worden gebruikt, omdat meerdere mensen het risico op verwonding vergroten.

Gerelateerde berichten

Superfoods supplementen voor sport: een natuurlijke boost voor prestaties

In een wereld waar de grenzen van fysieke prestaties voortdurend worden verlegd, zoeken sporters naar manieren om hun gezondheid en prestaties op...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden