IV-vitaminentherapie, ook wel bekend als vitamine infuus is wereldwijd al vele jaren in ontwikkeling vanwege de 100% absorptie van de essentiële voedingsstoffen in vergelijking met 10-30% van orale supplementen.

CURCUMIN VITADRIP

Curcumine is een natuurlijk voorkomende chemische stof met een heldergele kleur die door bepaalde planten wordt geproduceerd en komt voornamelijk voor in kurkuma het is verantwoordelijk voor de gele kleur van kurkuma. Curcumine is een krachtige antioxidant, vandaar de nieuwste rage met voedsel & drank aanbod zoals: Golden Latte (ook wel bekend als Kurkuma Melk) of Kurkuma shots; weinig wisten we over de geheime voordelen van dit geweldige ingrediënt.
Grootste voordelen:

    • Anti-inflammatoire – het is bekend om te helpen ontsteking in het lichaam en gewrichtspijn te verlichten.
    • Kan de geestelijke gezondheid verbeteren
    • Cholesterol balans
    • Bevordert de gezondheid van de huid

LEVER DETOX VITADRIP

Een veelgemaakte fout waar veel mensen in vallen is het koppelen van het proces van detox aan het verliezen van gewicht. Ontgiften is het proces van het verwijderen van toxines, sporenelementen, zware metalen en residuen in het lichaam. De lever speelt een essentiële rol in het ontgiftingsproces omdat het helpt het bloed te reinigen. Als de functie van de lever niet op zijn best was, kon het lichaam gemakkelijk falen om voedsel (met name vetten) goed te verteren en dit in vele gevallen kan leiden tot obesitas, minder bloedcirculatie en lage immuniteit. Daarom geloven wij dat een gezonde lever een van de belangrijkste aspecten van de wellness-reis is.

LIBIDOVERSTERKER VITADRIP

Laag libido is een probleem waar veel mannen mee te maken hebben. Dit wordt meestal veroorzaakt door vele factoren zoals: stress, slechte voeding, roken, alcoholisme of ongezonde leefgewoonten. Een gezonde levensstijl is meestal de beste oplossing om je algemene welzijn en het antwoord op veelvoorkomende symptomen te verbeteren, maar niet altijd de enige oplossing. De oorzaak van het probleem dat een laag libido gehalte veroorzaakt is belangrijk om de beste oplossing voor je te vinden. Veel van onze klanten hebben met ons overlegd over deze kwestie en we wisten dat het creëren van een infusie gericht op het verbeteren van het libido niveau voor mannen ideaal zou zijn. Deze vitamine-infusie bestaat uit essentiële voedingsstoffen zoals aminozuren die helpen bij het verhogen van het libido gehalte. Het wordt aanbevolen samen met veranderingen in levensstijl om u te helpen uw gezondheidsdoelen te bereiken.