Wie wil die jeugdige uitstraling van vroeger niet terug. Dat is precies waar veel mensen van dromen. Met de totale behandeling is dit mogelijk. Het belangrijkste is wel dat je realistische verwachtingen hebt, dit bespreek je met de specialist die de behandelingen uitvoert. In deze blog leggen we je de opties uit.

Cryolipolyse

Met cryolipolyse kun je doormiddel van koeling vetcellen afbreken. Vaak wordt deze methode als alternatief voor liposuctie aangeprezen. Met deze techniek kunnen je contouren verbeteren. Er is geen verdoving nodig en de behandeling duurt minder dan een uur.

Fillers

Met fillers worden gedeelten van je gezicht opgevuld, zoals de lippen maar ook de gedeelten onder je ogen. Met fillers kan de specialist jou een frissere look geven. Dat valt collega’s en vrienden vooral op: dat je weer zo straalt als vroeger.

Botox

Botox maakt dat de spieren voor de gelaatsuitdrukking ontspannen worden, zo krijgt de huid boven de spier de tijd om te herstellen. Op deze manier verminderen of verdwijnen rimpels.

Facelift

Door een facelift kun je er 10 tot 15 jaar jonger uitzien. Het gezicht wordt gelift en met name in de dieptestructuur. Je nek oogt bijvoorbeeld strakker. Wil je rimpels in je gezicht wegwerken? Dan zijn botox en fillers goede behandelingen.

Tips

Om een medisch expert voor de behandelingen te vinden hebben we een aantal tips voor je. Het zijn tips van ervaringsdeskundigen. Ga langs bij praktijk. Het is goed om te checken hoe de staat van de praktijk is. Op welke locatie staat het gebouw en wat is de kwaliteit van de architectuur? Is het allemaal goed onderhouden? Hoe zijn de medewerker? Een belangrijk meetinstrument is het lezen van recensies die patiënten op internet gezet hebben. Daaraan kun je vaak best wel aardig aflezen wat de kwaliteit van de specialist is. Kies de specialist waar je een goed gevoel bij hebt. Ga eerst een gesprek aan en pijl wat de stemming is. Welke behandelingen beheerst deze expert als een meester? In het meest ideale geval laat je alle behandelingen bij een hoogwaardige kliniek doen. Op deze manier kent men je dossier. Door de verschillende gesprekken met experts wordt de communicatie tussen jullie veel beter en zal er minder snel teleurstelling zijn over de resultaten van de behandeling.

Conclusie

Samen met een expert stel je een behandelplan op en ga je de mogelijke behandelingen langs. Dat zorgt voor helderheid over wat er moet gebeuren om jou weer te laten stralen als vroeger. Kies je expert met zorg uit, dan zul je realistische verwachtingen hebben over de resultaten van de behandelingen.